majkrokar

08.34 vaknade vi idag, både pauliina och jag, mat, mat mat och så somnade hon under matstunden. inget annat o göra än o välja kläder och fixa lite små saker. så var hon vaken igen, gröt och mellanmål åt hon också. och så tickade tiden vidare och vi väntade in pappa(markus) för att åka till willys och köpte majskrokar som hon för första gången skall smaka på, får vi se vad hon tycker om dom, ioförsej så smakar dom typ luft.. Hon äter ju i stort sätt allt som går o få in i munnen.

tjingeliing

Första advent!

I år är det absolut första gången sedan vi var små, som mamma inte har vart klar med julen i hemmet till första advent, känner redan hur mysigt de börjar bli, skön stämning.. Mika sitter framför tv:n och fixar kanalerna, vilket jag inte tror fungerar. Hoppas på en mysig middag framför första adventljuset som skall tändas på bordet i eftermiddag. Ska fortsäta kolla på idol.

tjiingeliing

lördag!

idag är hon 4 månader, sjukt va tiden går snabbt!
Garttis prinsessan<3


Dagens planering: klädkällaren och kolla vaxduk till bordet, och kläder till pauliina
willys och köpa mat till pauliina och sedan till gammel-morrmor(pauliinas) på fika..

Tjiingeliing

Ullared igår

Härligt/sjukt rolig dag igår, ett stort tack för gården : Sunna, Tobbe, Ela och Angii. Kunde nog inte vart roligare. sällskapet&vänskapen.

Puss

Fredagar är alltid bäst!

Oj, de var ett par dagar sedan man skrev. jag har gjort jätte mycket under tiden.  Bla: Solarium, vart med Mulle o Rebecca, och massa annat skönt folk & Pauliina hade sitt dop den 22/11, Osv. Massor har alltså hänt. Dom senaste 3 dagarna så har jag haft sköna dagar med Ela&Sunna, Tänk om alla var om ni! idag är det fredag och det bär av till ullared, <333 ULLA-RED SHALALALAA ULLA-RED SHALALALALA(sjunga) 

Puss på den här dagen <3
Tjingeliing


bäbäbäbäbä

ååh, vilken fredag.. Vet inte riktigt vad jag skall säga om den, vi var på café med mormor o några, möte markus o farmor. och sdan gick jag och angi till spårvagnen o åkte hem, och så var vargen i eriksbo igår.. Fett rädd var jag där ett tag, jävla skit varg, Sovde över hos rebecca o mulle, (glad gubbe) vaknade ganska sent, och åkte med dom o köpte thaimat o så o hämade hård, spelade twister o hade de lite kul.

Tjingeliing


bäbäbäbäbä

ååh, vilken fredag.. Vet inte riktigt vad jag skall säga om den, vi var på café med mormor o några, möte markus o farmor. och sdan gick jag och angi till spårvagnen o åkte hem, och så var vargen i eriksbo igår.. Fett rädd var jag där ett tag, jävla skit varg, Sovde över hos rebecca o mulle, (glad gubbe) vaknade ganska sent, och åkte med dom o köpte thaimat o så o hämade hård, spelade twister o hade de lite kul.

Tjingeliing


Fredaaag!<33

Fullbokad dag , sola en stund, dra till kyrkan o sedan åker jag till frölunda skolan för att möta upp markus, dra till staan fika med mamma&alex osv.. Hem till melissa sedan då, för thomas idag den lilla jävlen fyller satan i gatan 27 på söndag o de skall firas idag .
 
Tjilevippen.

11/11

Grey's anatomy för det första 21.00, blir alltid lika ledsen när det tar slut strax innan 22.00. Och så blev man svart i huvudet igen också, MulleBulle färgade de på mig. med rebecca idag också, o med lillbrorsan och Rodde på solariumet. De var väl dagen baklänges kan man ju säga.

Tjingeliing BadRing

Lillebror

jag har gått o längtat massa dagar att adde ska komma hem,  o igår kom han hem, neger som faan. iih, va glad jag va o se honom! hihihi, äntligen är det onsdag och vi ska iväg til angered snart, jag adde o pauliina o så möta Rebecca på bussen kanske. grey's anatomy kommer idag också, najs najs! nu ska jag fixamig, för lillan vaknade xD

Tjingeling


Bio

Markus, johanna och jag kollade på saw 6 idag, ganska bra tycker jag :) och i morgon ska jag åka och sola i Angered, kanske färga håret svart och så är de inte långt kvar tills min lilla lillebror kommer hem igen! SAKNAAAR <33


så himla kul

X behövde gå på toa o typ, vägrade gå ensam så jag följde med, X kissade i minst 5 minuter, och jag var bara tvungen o fråga om X kissade så länge, eller om de var toaletten som hade hakat upp sig, men de var X som kissade skit mycket, o jag kunde inte sluta garva, och så kommer X på att hon hade en tampong där inne, och kunde inte hitta snöret, och jag bara fortsatte garva, och X fick ju panik, och började skrika om att det är farligt, och X ville inte operara sig, osv. jag bara garvade, och garvade, plötsligt hittade X snöret och så var det klart, och så drog X på sig underkläderna och då var jag bara tvungen o säga "men w00t ? torkade du dig inte?" X började stor skratta som in i helvete, och jag bara hängde på, hon drog av sig underkläderna och satte igång o torka sig. HAHAHAHHA, satan va kul det var!


Tandläkaren

Usch o Fy oo blää! jag ville inte vakna idag, vi ska kila iväg när som helst till tandläkaren, och jag har ingen aning om det bara är rutinundersökning eller om dom ska laga, jag har inte vart hos tandisen på över ett år och de är hemskt :( jag vill inte gå dit. och markus bara ligger och sover, jag har säkert väkt honom över 10-15 ggr men inte faan vaknar han, tack så mycket måste man ju säga till honom. näe, nu får jag fixa det sista och dra iväg.

Tjingeliing !

måndaag :D

Nu sitter jag hemma hos markus, vi kollar på nya simpson och sappar lite mellan kanarnerna kollar datorn som man inte gjort på två dagar :P inte haft dator på någon dag. suger. har vart rebecca hela dagen solat och så, vart runt lite i angered och var på willys med markus och vi köpte blöjor, mat och morotspuré och päronjucie till pauliina :) .

tjiingeliing


ja du

går dagen har man ingentiing o säga om, fick sova länge och sedan umgicks jag med mulle, nanii, emma hiller, och melissa. Hel soft dag . idag är det söndag och i morgon börjar folket skolan och shiit igen, tråkigt nog.. äscch, jag o pauliina har våran favoriit mulle att umgås med!  Vi ska till markus idag också.  de var allt.

Tjingeliing


Party! Halloween fredag. 30/10-09

Party party ! vi fixade oss hemma hos molander's, de var: mulle-sandy från grease, Rebecca-kaninen, Emma hiller-djävul, markus möller-glammråkare, jerry-hipp hoppare och jag- nunnan. allt var kallabalik inne på köksbordet hemma hos molander's men allt var städat när vi var klara. Vi åkte med bussen 18.16. utklädnader : många djävlar och prinsessor, gorillor,kvinnliga doktorer, lik, hårdrockare, dödens, skolflicka, lady gaga, massor med olika masker, kanin, drakula, osv. De var folk kvar ändå in i det sista, vi fick nästan tvinga folket o gå där i från. lite tråkigheter och oinbjudna gäster kom, vissa kunde acceptera att de var privat fest, och vissa inte, polisen var på besök men inte pga oss utan efter en efterlyst som inte var bjuden på våran fest, men allt det där försvann ur tankarna med ett svalj av alkohål. Festandet slutade vid halv 3, och då satte vi igång och städade, jag, svensson, jessica, melissa o robin, zaher, jossi och nanii var dom sista som lämnade huset, och jag var hemma igen vid 03.50,  Lyckad kväll måste man säga :)

Tjingeliing!

RSS 2.0