värsta kännslan

Markus höll henne i knät, och bvc-sköterskorna stod på varsin sida med varsin spruta i handen, och så räknade dom till tre och så kom de där skriket, skriket som får ens hjärta och brista och man känner det ändå in i själen, de gör ont, mamma hjälp mig! jag började gråta, de gick bara inte o hålla sig. fy va hemskt det var. Lillan bara gråter så fort man tar på just de benet den ena sprutan som togs längre än den andra. sängdags nu, upp tidigt, och ta hand och lillan, och sedan fixar och dona för halloween partyt på kvällen.

Tjingeliing


Bvc

Pauliina alldeles nyvaken sitter i mitt knä och bara babblar om allt, jag tror hon är nyfiken på att åka i sin nya vagn, eller så saknar hon morbror adde och tant mulle .. dom har vi inte träffat på ett tag. ja men nu är det snart dax och börja fixa mig och lillan, vi ska sticka iväg till Bvc så pauliina få ta sin först spruta. hoppas på att det går bra ^^ Banken och bilskolan o sedan vidare till farmor, sedan bär det av till mormor jaana igen :) Missar nedrans unga mödrar igen, men så blir de bara.

Tjingeliing :)

jag hatar barn vagnar!

Ursch va jag hatar barnvagnar! "min så himla bästa" barnvagn var trotts allt inte så bra. efter turen hos vårdcentralen med johanna och cornelia så skulle jag, lillan och, angi o sofia åka till bakaplan och köpa en gå-stol till lillan, hmpf de gick ju bra vill man ju lova.. här ska du se, vi gick i i brunnsparken, och så bestämde vi oss för att ta 5:an eller ah 6:an från brunnsparken som sagt, och så börjar vi springa då hulet på vagnen bara flyger av och rullar åt tjotahejti.. JÄVLA SKIT VAGNAR! ååh, så de blev faaan ingen jävla gå-stol utan en ny barnvagn.. CP-vagnar!och nu är det karaoke kväll med dom skönaste:) MEN SATAN, DET VIKTIGASTE ÄR JU ÄNDÅ ATT VÅRAN LILLA SKRUTTAN ÄR 3 MÅNADER IDAG :D <33 MASSA KÄRLEK TILL HENNE.


     gamla vagnen                       nya vagnen                            min prinssesa
FAST BRUN BEIGEFAST KÅL SVART :)Älskliingen nyfödd

Tjingeliing


fel datumerat inlägg

Går dagens inlägg, alltså måndagens datum är fel, pga att jag satt och skrev det igår kväll och så när jag skulle spara och publicera så stängdes datorn bara av.. och det sparades tydligen automatiskt, vilket jag inte hade en aning om.. sak samma, nu vet ni iaf hur det gick till. idag har jag iaf vart i stan med de sköna folket och köpt kläder och leksaker :) De va väl allt.

Tjingeliing

mååndaag

idag är det måndag, både jag och markus har haft sov morgon de är inte ofta jag får de, morsan tog med pauliina på en promenix, UNDERBART! vi gick upp vid tolv ungefär, mysiigt mysiigt har haft på mig pyamas hela dagen, jag markus och pauliina kollade på film och sedan tog vi oss en snabb runda till hjällbo och köpte glass och mjölk tillsammans med Mulle och Hård och rebecca följede med en sväng hem och vi sjöng singstar :D. och så får man inte glömma, vi åt pankakor och sedan stack jag ut med folket en stund, och vi planerade o gå ut på stan i morgon o strosa och kolla kläder.Uusch åter förfärligt när jag bloggar, tror att det tar några dagar innan man kommer in i det hela. nej men nu blev med trött o vill gå och sussa kudde. Uusch åter förfärligt när jag bloggar, tror att det tar några dagar innan man kommer in i det hela.

idag, idag o idag.

Först och främst skaffade jag den här bloggen, skrev lite om mig osv. Inget j**vla varmvatten idag häller , SUCK. Sen frågade jag Michaela om hon ville följa med till angered o hämta ut pengar, och sedan åka med till willys, det ville hon, men hon skulle bara ut med ciara och städa rummet snabbt. jaa de gick ju snabbt, hon var ute med hunden i två timmar och i en timme gjorde hon ingenting, och började städa när vi skulle åka "Ovanligt" iaf, markus fick följa med mig i stället, vi handlade godis och en mjölk och lite annat smått. fixade och hade oss när vi kommit hem, sedan tog markus pauliina och jag gick ut en sväng med Mulle och lämnade lite kort till folk. Hahahaha, vi stack hem till melissa och käkade lite sås. och aah, mulle bestämde sig för att kolla på google efter naken bilder som hon kunde skicka till hård via mms, men så hittade vi en live porrsida, så vi fastnad där och drev med folk, fett kul..  hem och sitta vid datorn, så hittade vi markus tatuering på hemsidan tatueraren hade:http://www.buzzstop28.se/bild.asp?id=990_f spana in, den är snygg:) och nu sjunger vi singstar, najs najs.. förrsten ska jag in och  duscha efter 00.00 tiden för att då kommer vårt varmvatten tillbaka!

Natti Natti


Mitt Första inlägg :)

Jag heter anna hanka. jag är sjutton hela år. Jag är folkbokförd i Eriksbo (Angered) med min mamma jaana, lillebror andreas och lilla storasystern angelica och Min lilla docka Pauliina på snart 3 månader och min Pojkvän Markus på 18år. men på deltid bor jag markus och pauliina i länsmansgården hos farmor Anne, och farbor jerry. Mitt liv och ingen annans. Där fick ni lite info om mig :) 


Tjingeliing.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0